Hela Denali-klanen har blivit castad!

Så här skriver summit:

The Twilight Saga: Breaking Dawn - The Denali Coven Casting Update

Summit Entertainment meddelar idag följande har gjutits i The Twilight Saga: Breaking Dawn för roller i Denali Klanen som anges nedan.

Den Denali klanen beståv av Christian Camargo (The Hurt Locker, Dexter) som Eleasar, Casey LaBow (Moonlight) som Kate, Mia Maestro (Alias, Poseidon) som Carmen, MyAnna Burying (DOOMSDAY) som Tanya, och som vi tidigare meddelat spelar Maggie Grace (Lost, taken) som Irina.

Den Denali Klanen är den enda andra "vegetarian" vampyr klanen i världen, ansåg sig vara kusiner till Cullens.

I nästa kapitel av The Twilight Saga kommer att släppas som två separata filmer med den första av de två planeras att släppas på bio den 18 november 2011 och den andra kommer till biografer den 16 november 2012.

Oscar ® vinnaren Bill Condon kommer regisera båda filmerna som spelas av Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner. Projektet, som bygger på den fjärde romanen i författaren Stephenie Meyers Twilight-serien, har just skrivs av Melissa Rosenberg med Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt och Stephenie Meyer producera.

The Twilight Saga: Breaking Dawn belyser hemligheter och mysterier i denna trollbindande romantiska episka som har hänförd miljoner.

Om TWILIGHT filmserie
i Twilight filmserierna spelar stjärnor som Kristen Stewart och Robert Pattinson och berättar historien om 17-åriga Bella Swan som flyttar till den lilla staden Forks, Washington för att bo med sin far, och blir dragen till Edward Cullen, en blek, mystisk klasskamrat som verkar fast besluten att driva bort henne. Men ingen av dem kan förneka attraktionen som drar ihop dem ... även när Edward anförtror att han och hans familj är vampyrer. Den actionfyllda, dagens moderna vampyr kärlekshistoria Twilight, den första filmen i serien, släpptes på bio den 21 november 2008 till en storsäljande mottagning. Den andra delen av filmen franchise, The Twilight Saga: New Moon släpptes November 20, 2000 och den tredje, The Twilight Saga: ECLIPSE släpptes 30 juni 2010.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0