Robert och Kristen i Portrait Magazine 20 Most Beautiful Inside and Out



# 6 Robert Pattinson
"Jag vill inte se trendig ut, så jag försöker hitta kläder där någon inte skulle kunna säga," Åh, du är en cool kille. "

Robert Pattinson, känd för sin roll som Edward Cullen, är mer än bara en attraktiv vampyr, ja jag erkänner att jag var en av de flickor som föll för Roberts grungy chic stil och var helt på Edward Cullen bandet för en stund för mig själv. Han har betecknats som ett hjärt-dunka för unga tonårstjejer med sex appeal för de äldre kvinnorna sedan han filmade Twilight-serien, statussymboler han inte riktigt får. Robert Pattinson's röria frisyr kopplades ihop med hans grunge mode ,gör honom så mycket mer attraktiv för damerna sedan bara hans tilltufsad ansiktshår ensam. Förutom hans hår och den manliga käklinjen är också ett par saker som också fångat många fans ögon var hans vackra blågrå ögon och hans höjd, vi tjejer tenderar att gilla det längre pojkarna trots allt.

Men det finns definitivt mer än Rob och hans utseende, han är väldigt jordnära, artig och charmig och behandlar sina fans med den respekt de förtjänar. Han vet utan dem skulle han inte vara där han är nu med allt sitt stöd. Det är därför när han hörde att en grupp fans som inte kunde få biljetter för att se honom på Oprah gjorde han det till en vana att besöka dem personligen bara att ge dem biljetter och bjuda in dem till showen. Inte bara det, men medans han hängde på lokala pubar och spelade gitarr på open mic var han är mycket artig och älskar att ta sig tid att ge fansen autografer och en snabb bild om han inte har alltför bråttom.

Även ibland skygga Robert Pattinson varit förvånad över att han valdes till på People Magazines 100 vackraste listan och Time's 100 mest inflytelserika, är han glad över att vara märkt och tacksam till alla hans fans för att hjälpa göra honom så populär. Med allt dirr stöd får han göra vad han gillar att göra.

Varför du valde honom:
Elizabeth: Robert Pattinson i en mycket ung ålder av 24 har en viss "je ne sais quoi" som definitivt skiljer honom från resten. Han är fantastiskt fotograferad och sipprar med sensualitet och karisma han har ingen aning om att han besitter. Med en stil som är ett utflöde från hans eget väsen, en posh accent, en känsla av det absurda, stora musikaliska förmågor, och en söt rolig originell personlighet, avväpna ännu anspråkslösa, som alla förstorar hans unika. Han ger uttryck insiktsfulla intervjuer, klok och mogen för sin ålder. En beläst ung man med djup. Fansen och paparazzis obarmhärtigt förfröljer honom och lika trött som han verkar av det hela, hanterar han den cirkus som omger honom med ett godmodigt flin och självironiskt charm och en person som drar de unga och gamla. Jag ser fram emot en underhållande saga av Robert Pattinson.


# 7 Kristen Stewart
"Det är absurt att ett visst utseende är lika med att vara konventionellt vacker."

Kristen Stewart's roll Bella Swan i Twilight har fått oss att uppmärksamma denna unga skådespelerska, inte bara i hennes egenskap men hennes okonventionella skönhet också. Hennes inte så genomtänkta utseende är mer för hennes komfort, vilket gör att vissa killar svimmar ännu mer av att veta att hon inte oroar sig alltför mycket om utseendet utan kan också rensa upp ganska trevligt för utmärkelser och filmer. Flickorna älskar hennes jordnära utseende och tycker att det gör henne mer tillgänglig. Fans säger inte omedelbart "Herregud, det är tjejen som spelar Bella" i stället är det mer "Hey är inte det där Kristen Stewart eller Bella". Och hennes personlighet passar detta, hon är söt, blyg och har ingen av de förutbestämda stjärnan kvaliteter andra kändisar verkar få efter ett tag i branschen.

Kristen är som alla andra vanliga unga vuxna, hon vill vara bekväm, och älskar hennes val av-fun t shirts, "stökigt" hår och jeans. Inte en stor mängd tankar går till dessa kläder, de är mer stiga upp och gå, men de är genomtänkta när det gäller det faktum att de är miljövänliga. Hon vet vad hon tycker och bär den, oavsett vad "Hollywood" eller media säger om vad som är rätt eller fel inom mode. Inte bara är Kristen i miljövänliga produkter även hon var värd vid en Haiti fundraiser i NYC. Och efter ett pressat schema befordringar och filma när hon äntligen kom hem för att hitta en grupp av fans på hennes dörr med paparazzi stannade hon för att skriva några autografer med ett lyckligt leende på läpparna. Är hon en trooper eller vad? Även om vissa fans är lite avundsjuka på hennes dating status med Robert Pattinson är hon en mycket söt och trevlig tjej som ska runt!

Varför du valde henne
Jean Watt: Kristen Stewart är fysiskt vacker, har bra skådespeleri färdigheter, förmågor och skärm närvaro innebär själv i en värld av idealistiska orsaker, är generös och stödjande av hennes vänner och de människor hon arbetar med, är hon till synes blyg, men försöker nå ut till allmänheten eftersom hon tror att det är vad som förväntas av henne .. och hon är bedårande.

[källa]

Överasatt av mig
/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0