BD uppdatering om skådespelarna

Obs! Spoiler alert! För er som inte vill ta del av info om Breaking Dawn bör ej läsa innehållet i detta inlägg. AMANDA OCH JULIA, LÄS INTE!
IMDB.com har uppdaterat med nya roller för Breaking Dawn part 2. Denna gången är det rollerna Stefan och Nahuel som fått listade skådespelare på sidan. Enligt IMDB.com så ska rollen som Nahuel spelas av Drew Roy (vänster på bilden) och Stefan av Guri Weinberg (höger på bilden). (Obs! Båda rollerna är listade under "rumored" alltså ryktas det att de har rollerna i filmen det är alltså inte bestämt eller officiellt ännu).

För er som glömt bort dessa rollerna kan jag ge er en liten återblick. Obs! Spoiler!
Nahuel är beskriven som en extremt attraktiv italiensk ung man med snygg mörk 'bränna', ögonfärg som 'varm tik' och extremt snygga drag. Han har svart hår. Nahuel avslöjas i boken i samband med Renesmee i och med att han är av samma sort som henne, dvs hälften vampyr hälften människa, det framställs som så att Renesmee inte är ensam att vara som hon är här i världen och att hon kommer att "växa upp".

Stefan är en av de rumänska vampyrerna som inte gillade The Volturis och ville se dem falla en efter en från makten. Han har svart hår och han bär bara svarta kläder.



/Lisa


Kommentarer
Postat av: louice

sv: tack så jätte mkt :D

2010-09-15 @ 19:36:56
URL: http://bornthisway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0